Arsović
NekretnineBroj u registru 832
Izdavanje | Bežanijska kosa | Poslovni prostor | Prazan | 4345 €
  • izdavanje stanova beograd
izdavanje stanova beograd
Izdavanje, Poslovni prostor, Bežanijska kosa
Kataloški broj 1132
Grad Beograd
Lokacija Bežanijska kosa
Tip nekretnine Poslovni prostor
Novogradnja Da
Dokumentacija / Uknjižen Da / Da
Mesečno 4345 €
Kvadratura 335 m2
Broj soba 15
Broj kupatila 5
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat 1
Lift Da
Terasa Ne
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da
Luksuzna poslovna zgrada kod Tošinog bunara, u blizini studentskog grada, na 50m od autoputa Beograd - Niš. Poslovni prostor na prvom od cetiri sprata, idealan za različite delatnosti: inostrana predstavništva, NGO, IT, farmacija, FMCG, banka back office, špedicija, uslužne delatnosti, projektni biroi, škole (strani jezici, računari...), medicinske usluge (salon lepote, stomatologija, poliklinika...). Optimalan broj zaposlenih od 40 do 80. Izdaje se prvi sprat, 395m2, podeljen u 8 kancelarija sa dva moкra čvora (5 toaleta), kuhinjom, ostavom i arhivom. Mogućnost fizičke podele i izdavanja dva odvojena poslovna prostora: od 335m2 (8 kancelarija, 3 toaleta, ostava i kuhinјa). Cena izdavanja 11eur/kvm. Poseduje 10 sopstvenih obeleženih parking mesta u vlasništvu ispred zgrade čija cena je uključena u cenu zakupa nekretnine i obavezno se daje u zakup sa nekretninom, kao i 60 dodatnih u krugu same zgrade. Ukupni troškovi održavanja 2,7eur/kvm obuhvataju: obezbeđenje 24/7, grejanje, struja, voda, klimatizaciju, čišćenje i održavanje. Zakupac ima mogućnost unošenja sopstvenog nameštaja i tehnike, kao i mogućnost otkupa postojećeg.
Preuzmite PDF za ovu nekretninu preuzmite pdf

BEOGRAD NEKRETNINE

Oglase za nekretnine koje su na prodaju možete pronaći na strani prodaja ili preko pretrage na početnoj stranici. Tu se nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali i sl. Naši agenti proveravaju sadržaj svakog oglasa pre njegovog objavljivanja na sajtu. Kvalitet oglasa je naš osnovni cilj i nećemo objavljivati ono što ne zadovoljava određene kriterijume.

Takođe imamo i sekciju izdavanje nekretnina, gde se takođe nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali i sl.

© Sva prava zadržana. 2019. ArsovicNekretnine.rs. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
Dizajn Creative Web